Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730888619

Amistoso 730888619 Información oficial sobre el partido 730888619 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

atletico bandarra Alineación oficial del equipo 'atletico bandarra' en el partido 3 - 4 Nos falta Zidane Alineación oficial del equipo 'Nos falta Zidane' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
atletico bandarra Alineación oficial del equipo 'atletico bandarra' en el partido 2 - 2 Nos falta Zidane Alineación oficial del equipo 'Nos falta Zidane' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,2 % 16,0 % 58,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico bandarra

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 29, Bořivoj Chládek de atletico empatava el partit: 1 - 1.
  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): Bořivoj Chládek de atletico va demostrar les seves habilitats al minut 74 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 112 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del atletico s'esgargamellaven dempeus per esperonar Josep Callís que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 91 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En José Lazcano va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de atletico se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 219 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a atletico va estar a punt d'arribar en un córner. En José Ángel Molina va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 218 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner peinado): Pau Villa quasi marca en una jugada assajada de córner que Raúl Labastida havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Nos falta Zidane

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): Amb 11 minuts jugats, Miika Komu de Zidane va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 173 Minuto 68 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Valerio De biagi va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Evgeniy Anton de Zidane va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 71. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 171 Minuto 91 (Gol por el centro): Zidane agafava avantatge al minut 91 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Diego Colledan amb mestria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Czesław Grobelny de Zidane va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.