Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730888041

Amistoso (Int., RC) 730888041 Información oficial sobre el partido 730888041 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

CF Vila del Pingüí Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüí' en el partido 7 - 2 Karlsruher Alineación oficial del equipo 'Karlsruher' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
CF Vila del Pingüí Alineación oficial del equipo 'CF Vila del Pingüí' en el partido 8 - 0 Karlsruher Alineación oficial del equipo 'Karlsruher' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Vila del Pingüí

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 5 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Miguel Ángel Dolz. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Miguel Ángel Dolz s'emportà una gran ovació del públic local al minut 23, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 26 gràcies a la jugada de Robbert de Leede, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Frantzisko Batiz va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CFVILA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Miguel Ángel Dolz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Virgis Ousinskis, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 2 per a CFVILA.
  • 138 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Guillermo Mata la va rematar Frantzisko Batiz amb una magnífica volea que va fer pujar per a CFVILA el 7 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Robbert de Leede. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Santi Chico una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 59, però una magnífica aturada de Bojan Mirosavljević va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): En Erasmo Arias, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Santi Chico de CFVILA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Ángel Dolz de CFVILA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Karlsruher

Goles Goles

  • 190 Minuto 19 (Gol de falta): En Mak Mujkanović conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-1
  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Natko Bajt arribés a peus de Ivan Savov, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a KSC el 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Belchior Parreira de KSC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.