Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730887545

Amistoso (Int.) 730887545 Información oficial sobre el partido 730887545 en Hattrick

03.04.2024 17:20:00

Simpel Zat Alineación oficial del equipo 'Simpel Zat' en el partido 1 - 1 U.D. Autos Zéner Alineación oficial del equipo 'U.D. Autos Zéner' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Simpel Zat Alineación oficial del equipo 'Simpel Zat' en el partido 3 - 0 U.D. Autos Zéner Alineación oficial del equipo 'U.D. Autos Zéner' en el partido
Tiene mala suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Simpel Zat

Goles Goles

  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): El jugador Matt Stamm de Simpel, després de 54 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Simpel va estar a punt de posar-se per davant al minut 31 però Lodovico Cimato va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Matt Stamm es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Justin van der Heyde gairebé va marcar per a Simpel des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cole Sousa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

U.D. Autos Zéner

Goles Goles

  • 106 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Autos sempre confia amb les genialitats d'en Diego Mejías Ruiz; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Autos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Miguel Gary, però el porter rival va fer una gran aturada.