Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730887503

Amistoso (Int., RC) 730887503 Información oficial sobre el partido 730887503 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Piedra Jorcá FC Alineación oficial del equipo 'Piedra Jorcá FC' en el partido 7 - 1 Un, due, tre stella Alineación oficial del equipo 'Un, due, tre stella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Piedra Jorcá FC Alineación oficial del equipo 'Piedra Jorcá FC' en el partido 8 - 1 Un, due, tre stella Alineación oficial del equipo 'Un, due, tre stella' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piedra Jorcá FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Ramon Maria Carratalà va donar a P. Jorcá un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de P. Jorcá a 2 - 0. Pepe Fontarnau va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Imanol Vallejo va incrementar l'avantatge de P. Jorcá amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan P. Jorcá va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Silvià Valletbò des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Nguyễn Đồng Minh, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a P. Jorcá.
  • 130 Minuto 77 (Gol de falta): El gol de falta de Kean Bultot sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 77 i ampliar l'avantatge de P. Jorcá a 6 - 1.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): P. Jorcá va augmentar la diferència quan Ramon Maria Carratalà no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 3 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Ramon Maria Carratalà es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.

Un, due, tre stella

Goles Goles

  • 105 Minuto 52 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 52, Eugenio Gavezzoli va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Asparuh Dobrev, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): stella va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 31, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Ionuţ Dirinea.
  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Ernest Fuster va fer una estirada espectacular al minut 63, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Asparuh Dobrev.
  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 64 en Eugenio Gavezzoli va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Ernest Fuster va impedir que reduïssin les diferències al marcador.