Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730887261

Amistoso (Int., RC) 730887261 Información oficial sobre el partido 730887261 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido 0 - 1 FC Dinamo Saygon Alineación oficial del equipo 'FC Dinamo Saygon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido 2 - 0 FC Dinamo Saygon Alineación oficial del equipo 'FC Dinamo Saygon' en el partido
Tiene mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaPutaBanda

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Alfonso Tejada Jávea va fer al minut 34 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Enrique García de Sobresaca, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Mario Alberto Arias va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Andrei Ibiricu va estar a punt d'empatar per a LaPutaBanda quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Sorin-Marius Sasu va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfonso Tejada Jávea de LaPutaBanda es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.

FC Dinamo Saygon

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 17, quan Mihai Popa va posar els visitants FcDs per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Vinicio Vintimilla va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 20 de joc.
  • 284 Minuto 36 (Ocasión de penalti): Vasile Poenaru de FcDs va fallar un penal al minut 36, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FcDs, l'equip va recuperar la pilota al minut 67 i va contraatacar. En Laurenţiu Mane va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Răzvan Şurubaru de FcDs va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.