Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730886294

Amistoso (Int.) 730886294 Información oficial sobre el partido 730886294 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Montañesa M Alineación oficial del equipo 'Montañesa M' en el partido 2 - 0 GladiatorzyVR Alineación oficial del equipo 'GladiatorzyVR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Montañesa M Alineación oficial del equipo 'Montañesa M' en el partido 1 - 0 GladiatorzyVR Alineación oficial del equipo 'GladiatorzyVR' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Montañesa M

Goles Goles

  • 130 Minuto 71 (Gol de falta): Adam Timor va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 71 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.

GladiatorzyVR

Goles Goles

  • 125 Minuto 13 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Piotr Grabowski, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 1 - 0 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de GladiatorzyVR va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Anatol Niewiara, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): GladiatorzyVR van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 35, però el xut de Gerwazy Rybak des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de GladiatorzyVR va anar a parar a la dreta de l'atac on en Piotr Grabowski, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Mateusz Przymusiński de GladiatorzyVR va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leopold Krzeczkowski de GladiatorzyVR la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.