Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730886163

Amistoso (Int.) 730886163 Información oficial sobre el partido 730886163 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

San Giovanni Alineación oficial del equipo 'San Giovanni' en el partido 2 - 0 Nkandla Stars Alineación oficial del equipo 'Nkandla Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
San Giovanni Alineación oficial del equipo 'San Giovanni' en el partido 5 - 0 Nkandla Stars Alineación oficial del equipo 'Nkandla Stars' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Giovanni

Goles Goles

  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 48 minuts, el tirador de faltes del Giovanni va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Agustín Pagoto, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 54 (Gol de penalti): Giovanni va obtenir un penal al minut 54, que va llançar a la perfecció Freddy Lottermoser. 2 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Giovanni va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Ukerdi Lapatzagortazar va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lucian Nimigean va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Jimmy Hobbock va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Ukerdi Lapatzagortazar del Giovanni ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 27 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Freddy Lottermoser va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jimmy Hobbock al minut 72 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Andrzej Kinasz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Stefan Krančević es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Giovanni ho intentava per la dreta per mitjà de Hatz Larrunbide, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Nkandla Stars

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Ndabeexinhle Matambanadzo de Nkandla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Darryl Beckham.