Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730886055

Amistoso (Int.) 730886055 Información oficial sobre el partido 730886055 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

C.F. RAYON-TEAM Alineación oficial del equipo 'C.F. RAYON-TEAM' en el partido 0 - 4 TomClany Alineación oficial del equipo 'TomClany' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
C.F. RAYON-TEAM Alineación oficial del equipo 'C.F. RAYON-TEAM' en el partido 0 - 6 TomClany Alineación oficial del equipo 'TomClany' en el partido
Tiene un resultado normal 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. RAYON-TEAM

TomClany

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a TomClany prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en John Del Rio.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Rubén Serra va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de TomClany, Romano Calabretta, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Rubén Serra de TomClany l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 68 de partit.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Manuel Gacitua va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Romano Calabretta es va quedar sol davant del porter, al minut 32. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, el TomClany va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Rubén Serra s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Richardt Nuesslein va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de TomClany la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Robert Claasen.