Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730885636

Amistoso (Int., RC) 730885636 Información oficial sobre el partido 730885636 en Hattrick

03.04.2024 10:50:00

BSC Suomi 09 Alineación oficial del equipo 'BSC Suomi 09' en el partido 6 - 0 Yarbourse Alineación oficial del equipo 'Yarbourse' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
BSC Suomi 09 Alineación oficial del equipo 'BSC Suomi 09' en el partido 10 - 0 Yarbourse Alineación oficial del equipo 'Yarbourse' en el partido
Es un cenizo 9.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BSC Suomi 09

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Kevin Rufer va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Suomi.
  • 134 Minuto 27 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Suomi i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 27 minuts de joc. Mentre en Matteo Delpiccolo el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Amb 29 minuts jugats, en Detlef Dreier va augmentar l'avantatge de Suomi a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 53 minuts, el tirador de faltes del Suomi va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Detlef Dreier, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Matteo Delpiccolo va treure un córner llarg cap al segon pal que en Jean-Brice Garnier, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 5 - 0.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Kevin Rufer va incrementar l'avantatge de Suomi amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Matteo Delpiccolo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Cesare Füllemann al minut 69 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Detlef Dreier va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Suomi la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 233 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): El jugador local Matteo Delpiccolo per poc que no incrementa el marcador al minut 91. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Cesare Füllemann va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Yarbourse

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Agostino Mondello va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 239 Minuto 20 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Ernst Okatyev va deixar a Kevin Rufer assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 235 Minuto 28 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Agostino Mondello gairebé marca per a YB al minut 28 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Agostino Mondello de YB la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ernst Okatyev de YB va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Ernst Okatyev va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.