Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730885426

Amistoso (Int.) 730885426 Información oficial sobre el partido 730885426 en Hattrick

02.04.2024 19:15:00

Trucido City Alineación oficial del equipo 'Trucido City' en el partido 5 - 7 Atletico de Vega Alineación oficial del equipo 'Atletico de Vega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Trucido City Alineación oficial del equipo 'Trucido City' en el partido 3 - 6 Atletico de Vega Alineación oficial del equipo 'Atletico de Vega' en el partido
Tiene suerte 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,2 % 4,4 % 76,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trucido City

Goles Goles

  • 102 Minuto 31 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Trucido van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Mich Engel en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 101 Minuto 42 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Mino Zaniboni trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): En Nico Possenti va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 118 Minuto 57 (Gol evento especial córner peinado): Trucido va aconseguir el 4 - 4 gràcies a una jugada assajada de córner en què Luigi Antonio Salvadore, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Shkumbin Todhri que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): Després de 64 minuts de partit, Mino Zaniboni igualava per Trucido en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Shkumbin Todhri de Trucido la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nico Possenti de Trucido es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Delio Tambini de Trucido va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Atletico de Vega

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador de Atletico José Fernando Rivero Osuna va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 11 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 107 Minuto 24 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): José Fernando Rivero Osuna semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Atletico. Qui ho havia de dir! 0 - 2.
  • 180 Minuto 32 (Gol de falta): Al minut 32, una falta xutada per José Fernando Rivero Osuna va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a Atletico. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Wolfgang Untereichmeier va ser l'anotador del 2 - 4.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Atletico va ser finalitzada des de l'esquerra per Wolfgang Untereichmeier al minut 61. Els visitants es posaven per davant del marcador: 4 - 5.
  • 174 Minuto 73 (Gol de penalti): Al minut 73 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 5 - 6. José Fernando Rivero Osuna va llençar el penal ras arran de pal.
  • 180 Minuto 80 (Gol de falta): José Fernando Rivero Osuna va incrementar l'avantatge a 5 - 7 per a Atletico gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 2 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a José Fernando Rivero Osuna de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): José Fernando Rivero Osuna de Atletico va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 47 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Triay.