Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730885041

Amistoso (Int.) 730885041 Información oficial sobre el partido 730885041 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 6 - 0 LC Montes Club Alineación oficial del equipo 'LC Montes Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
STEAUA DE CAMPAMENTO Alineación oficial del equipo 'STEAUA DE CAMPAMENTO' en el partido 9 - 0 LC Montes Club Alineación oficial del equipo 'LC Montes Club' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

STEAUA DE CAMPAMENTO

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Olli Siiteri, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del CAMPAMENTO se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 7.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CAMPAMENTO va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Olli Siiteri progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): CAMPAMENTO va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Severino Faggi, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Renn Birtz que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Bira Tavares va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del CAMPAMENTO van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Echedey Tropa va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de CAMPAMENTO pel centre va donar un gran resultat: el gol de Echedey Tropa va posar el 6 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Renn Birtz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de CAMPAMENTO la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El CAMPAMENTO ho intentava per la dreta per mitjà de Jyri-Pekka Kuparinen, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Bira Tavares una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Óscar Alberto Leyva va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jyri-Pekka Kuparinen de CAMPAMENTO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Bira Tavares de CAMPAMENTO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

LC Montes Club

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 79, quan un error defensiu va deixar Pablo Linares completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Francisco Prieto de Montes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aníbal Katime.