Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730884803

Amistoso 730884803 Información oficial sobre el partido 730884803 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Infernux Alineación oficial del equipo 'Infernux' en el partido 2 - 5 PEÑAROL CAPO Alineación oficial del equipo 'PEÑAROL CAPO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Infernux Alineación oficial del equipo 'Infernux' en el partido 1 - 0 PEÑAROL CAPO Alineación oficial del equipo 'PEÑAROL CAPO' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Infernux

Goles Goles

  • 124 Minuto 20 (Gol de penalti): Corria el minut 20, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Infernux s'avançava en el marcador després que en Antonio Pozuelo xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 186 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Infernux va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Enrique Ram de Montoro.

PEÑAROL CAPO

Goles Goles

  • 143 Minuto 24 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de PEÑAROL eren letals, i Jens Hoberg va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 164 Minuto 29 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Lampis Sanidomenos marqués l'empat. Al minut 29 el marcador mostrava un empat a 2.
  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Campio Pampillón va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 3 per a PEÑAROL.
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): En Volkan Aladoğan va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 140 Minuto 91 (Gol de contra de falta): El porter de PEÑAROL va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Lampis Sanidomenos va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 5!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 de partit, Jens Hoberg quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Arun Karthikeyan va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de PEÑAROL que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fahrettin Razi Özaras de PEÑAROL la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Arun Karthikeyan de PEÑAROL va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Pamir Bağdaş de PEÑAROL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.