Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730883341

Amistoso (Int.) 730883341 Información oficial sobre el partido 730883341 en Hattrick

03.04.2024 08:00:00

Genç Çotanaklar Alineación oficial del equipo 'Genç Çotanaklar' en el partido 2 - 1 W FC Alineación oficial del equipo 'W FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Genç Çotanaklar Alineación oficial del equipo 'Genç Çotanaklar' en el partido 2 - 0 W FC Alineación oficial del equipo 'W FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Genç Çotanaklar

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador Ali Bergin de Çotanaklar, després de 35 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Çotanaklar va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 89 Fikri Cüreklibatur va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del FC. La jugada d'estratègia del Çotanaklar per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Viljami Luomaniemi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Özkan Simten va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Mateusz Zacharski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Fikri Cüreklibatur va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Çotanaklar se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

W FC

Goles Goles

  • 160 Minuto 38 (Gol de falta): Félix Contat va empatar per a FC, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 27 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Gladison Cunha va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Marciano Pizarro, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del FC sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Marciano Pizarro, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 42 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.