Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730883340

Amistoso (Int., RC) 730883340 Información oficial sobre el partido 730883340 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Real Racing de Hobbiton Alineación oficial del equipo 'Real Racing de Hobbiton' en el partido 4 - 2 Peac Ultras FC Alineación oficial del equipo 'Peac Ultras FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Racing de Hobbiton Alineación oficial del equipo 'Real Racing de Hobbiton' en el partido 2 - 0 Peac Ultras FC Alineación oficial del equipo 'Peac Ultras FC' en el partido
Tiene suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Racing de Hobbiton

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Racing contenien la respiració mentre en Alberto Cerezuela s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Fermín Peinado sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Aurelian Petreuş que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Racing va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Daniel Caussa, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alberto Cerezuela que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Racing va augmentar la diferència quan Marnix Hendriksma no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Daniel Caussa va estar a punt de sentenciar el partit al minut 27, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): En Fermín Peinado es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Racing ho intentava per la dreta per mitjà de Mario Viso, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mario Viso per poc que no incrementa el marcador al minut 40. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però István Knapcsek va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Mario Viso una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 91, però una magnífica aturada de István Knapcsek va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Passaven 91 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alberto Cerezuela va rematar alt.

Peac Ultras FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Tamás Téglási de Ultras va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 1 al marcador.
  • 143 Minuto 60 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Ultras va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Tamás Téglási, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Henrik Fazekas sol davant la porteria al minut 14, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 242 Minuto 92 (Ocasión de contra por la izquierda): Ultras van sortir al contraatac al minut 92, però Ádám Szívós va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bálint Antalfai de Ultras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Norbert Vincze de Ultras amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.