Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730883243

Amistoso (Int.) 730883243 Información oficial sobre el partido 730883243 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

CEEuropa "B" Alineación oficial del equipo 'CEEuropa "B"' en el partido 4 - 0 Fluwelenbaltoets Alineación oficial del equipo 'Fluwelenbaltoets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CEEuropa "B" Alineación oficial del equipo 'CEEuropa "B"' en el partido 3 - 0 Fluwelenbaltoets Alineación oficial del equipo 'Fluwelenbaltoets' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CEEuropa "B"

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Juan Gabriel Losada va donar a CEEuropa un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En David Ayora de CEEuropa va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Andrzej Kegel va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 0 al minut 69.
  • 190 Minuto 90 (Gol de falta): En Miguel Maldonado conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 4-0

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pep Rigó va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): CEEuropa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Hans Albertsson en un 1 contra 1 amb el porter Simeón Geronella, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): CEEuropa va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Miguel Maldonado va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Simeón Geronella.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Seran Romero, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Passaven 62 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Abel Ñoras va rematar alt.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Alberto Cedeño gairebé va marcar per a CEEuropa des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 11, Juan Gabriel Losada de CEEuropa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Fluwelenbaltoets

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Naël Van Bockstaele.
  • 513 Minuto 40 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Naël Van Bockstaele va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.