Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730882788

Amistoso (Int., RC) 730882788 Información oficial sobre el partido 730882788 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Fewis C. F. Alineación oficial del equipo 'Fewis C. F.' en el partido 5 - 0 Ukrainian wolves Alineación oficial del equipo 'Ukrainian wolves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Fewis C. F. Alineación oficial del equipo 'Fewis C. F.' en el partido 7 - 0 Ukrainian wolves Alineación oficial del equipo 'Ukrainian wolves' en el partido
Tiene mala suerte 6.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fewis C. F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Passats 10 minuts, Andrea Vizioli, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Fewis es posava per davant!
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Fewis pel centre va donar un gran resultat: el gol de Valerio Cannone va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Fernando Toro Delgado va incrementar l'avantatge de Fewis amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Fewis va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Andrea Vizioli des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Fewis va augmentar la diferència quan Juan Luis Tejada Muro no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Valerio Cannone gairebé va marcar per a Fewis des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El Fewis ho intentava per la dreta per mitjà de Pau Redomero, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Ukrainian wolves

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Marco Bigge va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Anton Petersen, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.