Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730882170

Amistoso 730882170 Información oficial sobre el partido 730882170 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Real Spumarina Alineación oficial del equipo 'Real Spumarina' en el partido 0 - 5 207 Team Alineación oficial del equipo '207 Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Real Spumarina Alineación oficial del equipo 'Real Spumarina' en el partido 1 - 8 207 Team Alineación oficial del equipo '207 Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Spumarina

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Sergio Caliens de Spumarina va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Vítězslav Hrachovina al minut 5 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): Amb 12 minuts disputats, Héctor Gabilondo gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Deniz Çiğin va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Doğa Basut va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 32, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): En Joel Franklyn no oblidarà el que li va passar durant el minut 70. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Spumarina va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 88 que Deniz Çiğin no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

207 Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Thoma Gjokuta quedar desmarcat i marcar per a Team al minut 25. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 52 de partit va donar a Team l'avantatge per 0 - 2. Rozmin Idlan en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Michael Maruška va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Benny Vilhelmsen de Team va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al 89 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Team augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Joaquín Cadell es rifés el porter i marqués el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Sergio Caliens, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Özgürcan Öztekin no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Joaquín Cadell, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 85 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Team va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lluís Miralles de Team amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, William Paúcar de Team va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.