Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730882141

Amistoso (Int., RC) 730882141 Información oficial sobre el partido 730882141 en Hattrick

03.04.2024 04:00:00

Chips Reunited Alineación oficial del equipo 'Chips Reunited' en el partido 4 - 3 Fachereus Alineación oficial del equipo 'Fachereus' en el partido
0 / 3 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 2
0 / 2 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 0 / 0
0 / 0 Evento 143Goles de contra por la derecha/Evento 243Ocasiones de contra por la derecha 0 / 1
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 1
0 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
75 % Posesión 45' 25 %
69 % Posesión 90' 31 %
Presionar Nivel de táctica: 10Nivel de táctica: 10 Táctica Presionar Nivel de táctica: 8
Chips Reunited Alineación oficial del equipo 'Chips Reunited' en el partido 4 - 3 Fachereus Alineación oficial del equipo 'Fachereus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chips Reunited Alineación oficial del equipo 'Chips Reunited' en el partido 2 - 0 Fachereus Alineación oficial del equipo 'Fachereus' en el partido
Tiene suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chips Reunited

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Patrick Teieti estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Waldemar Grzechowiak, als 30 minuts, va fallar per ben poc.
  • 220 Minuto 48 (Ocasión de falta): En Vagn Ipsen es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Reunited van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Russell Rauz, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Elia Iupeli va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Reunited Barry Perera no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ángel Manuel Rada es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Reunited Leon Chatzifotiadis, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ángel Manuel Rada. El marcador continuava 2 - 1.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Toby Teieti de Reunited va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Reunited, Nikos Gatzoulas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Patrick Teieti va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.

Fachereus

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Toby Teieti haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Fachereus al minut 21.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Emili Llovera va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Fachereus que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Abraham da Parafita de Fachereus es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Emili Llovera de Fachereus, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Preston Czekalski en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Francisco Díaz va xutar fora per a Fachereus, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En 穆 (Mu) 存昉 (Cunfang) anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Fachereus.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Fachereus, José María Canals, col·locà la pilota just a les mans d'en Preston Czekalski. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Pedro José Rodríguez de Fachereus, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Preston Czekalski en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Harold Marín de Fachereus va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.