Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730881779

Amistoso (Int., RC) 730881779 Información oficial sobre el partido 730881779 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido 3 - 1 samuraj Alineación oficial del equipo 'samuraj' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pantaleones Alineación oficial del equipo 'Pantaleones' en el partido 2 - 0 samuraj Alineación oficial del equipo 'samuraj' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pantaleones

Goles Goles

  • 112 Minuto 97 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Federico Tresents va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 97.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 7 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Uriel Tresents, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pantaleones va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Simó Llop va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pantaleones va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Angel Stoyadinov, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Ernesto Ciervo de Pantaleones va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador 木 (Mu) 宝宁 (Baoning) de Pantaleones va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Federico Tresents va xutar fora per a Pantaleones, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Yeray Valdivia Bravo xutant per a Pantaleones va fer anar la pilota just on la volia, però Marek Żmuda, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Angel Nikolov de Pantaleones va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 2 - 1.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Pantaleones Ernesto Ciervo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Marek Żmuda es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 1.

samuraj

Goles Goles

  • 115 Minuto 92 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Federico Tresents no va poder aturar Cengiz Ünzile de samuraj, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 92 el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 60 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Martin Farstad al minut 60 semblava entrar, però Pepe Luis Garagarberáiz va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de samuraj, Waldemar Tadych, col·locà la pilota just a les mans d'en Pepe Luis Garagarberáiz. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de samuraj Marek Żmuda, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Pepe Luis Garagarberáiz. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Maciej Przyjemski de samuraj va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de samuraj Sławomir Zdankiewicz va intentar enganyar Pepe Luis Garagarberáiz amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 1.