Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730881518

Amistoso (Int., RC) 730881518 Información oficial sobre el partido 730881518 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

NS Delicias Alineación oficial del equipo 'NS Delicias' en el partido 1 - 4 Charlie's Rovers Alineación oficial del equipo 'Charlie's Rovers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NS Delicias Alineación oficial del equipo 'NS Delicias' en el partido 2 - 1 Charlie's Rovers Alineación oficial del equipo 'Charlie's Rovers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,9 % 27,1 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NS Delicias

Goles Goles

  • 105 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Jerónimo Torrada va descol·locar totalment la defensa contrària i Manuel Leiva no va perdonar i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Ondřej Blinka va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Delicias se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Albert Wojtkowski del Delicias ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Frans Karlmar va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Isaac Roselaar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Ignacio Ibarreta quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Agustín Velázquez no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Delicias va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Frans Karlmar va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ralf Primpke es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Charlie's Rovers

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador de Charlie's Memphis Arns va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 17 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 135 Minuto 37 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Stijn van der Tempel de Charlie's va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Hendrikus van Swigchem va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Erich Luttikhuis, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hendrikus van Swigchem de Charlie's va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.