Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730881492

Amistoso (Int.) 730881492 Información oficial sobre el partido 730881492 en Hattrick

03.04.2024 10:45:00

after eight 03 Alineación oficial del equipo 'after eight 03' en el partido 3 - 3 La Taronja Mecanica F.C. Alineación oficial del equipo 'La Taronja Mecanica F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
after eight 03 Alineación oficial del equipo 'after eight 03' en el partido 7 - 1 La Taronja Mecanica F.C. Alineación oficial del equipo 'La Taronja Mecanica F.C.' en el partido
Es un cenizo 6.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

after eight 03

Goles Goles

  • 102 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Gaëtan Reidenbach de after va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.
  • 102 Minuto 79 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 79 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Gaëtan Reidenbach, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el after a l'empat.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors del after amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 89, deixant Eric Lehnherr en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al 79, Gian Luca Berto hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Ismael Campion. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

La Taronja Mecanica F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 11, quan Davide Lainà va posar els visitants Mecanica per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16, Anicet Barceló va augmentar l'avantatge de Mecanica a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 55 (Gol por el centro): Darwish Nassif va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 55, i va fer pujar el 0 - 3 per a Mecanica.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Lisard Pujadas va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Davide Lainà rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Jarosław Kulasek va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alwin Kottob de Mecanica es va guanyar la targeta groga merescudament.