Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730880583

Amistoso (Int., RC) 730880583 Información oficial sobre el partido 730880583 en Hattrick

03.04.2024 14:00:00

Atlanta Thrashers Alineación oficial del equipo 'Atlanta Thrashers' en el partido 6 - 0 AT. Veblinter F.C S.A.D Alineación oficial del equipo 'AT. Veblinter F.C S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Atlanta Thrashers Alineación oficial del equipo 'Atlanta Thrashers' en el partido 9 - 0 AT. Veblinter F.C S.A.D Alineación oficial del equipo 'AT. Veblinter F.C S.A.D' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlanta Thrashers

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): Daniel Süsser va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Thrashers, al minut 7. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 131 Minuto 20 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Thrashers va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Daniel Süsser progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Jonatan Lepka va incrementar l'avantatge de Thrashers amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Thrashers va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Asmo Pakarinen, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Asmo Pakarinen es va introduir dins la defensa central al minut 60, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Thrashers a 6 - 0. Asmo Pakarinen va rematar la jugada quasi sense angle.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Petr Macháček de Thrashers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

AT. Veblinter F.C S.A.D

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 25 (Ocasión de falta): Després de 25 minuts, William Needham va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Andrzej Rzeczkowski el va poder desviar a córner.
  • 250 Minuto 43 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Veblinter van pujar a rematar. Però en William Needham la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.