Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730879833

Amistoso (Int.) 730879833 Información oficial sobre el partido 730879833 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Magic Plantinar Alineación oficial del equipo 'Magic Plantinar' en el partido 1 - 5 OlibolilobilO Alineación oficial del equipo 'OlibolilobilO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Magic Plantinar Alineación oficial del equipo 'Magic Plantinar' en el partido 0 - 3 OlibolilobilO Alineación oficial del equipo 'OlibolilobilO' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magic Plantinar

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Després de 23 minuts de partit, Boris Castellino igualava per Plantinar en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Enaitz Bizi de Plantinar va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Veselin Ivanov al minut 34 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Boris Castellino es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

OlibolilobilO

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 21, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Vidar Storvik es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Abdelkader Arid quedar desmarcat i marcar per a OlibolilobilO al minut 35. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Almar Schreeuwer va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Al minut 38 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Vidar Storvik va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 4.
  • 184 Minuto 85 (Gol de penalti): Passaven 85 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Jaden Soetowidjojo va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Almar Schreeuwer, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 33 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 de partit, Claudio Primicerio va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 235 Minuto 56 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Marcus Schätzle, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Kremlička de OlibolilobilO es va emportar una amonestació al minut 52 per provocar un rival.