Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730879781

Amistoso (Int.) 730879781 Información oficial sobre el partido 730879781 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Chuleton C.F. Alineación oficial del equipo 'Chuleton C.F.' en el partido 5 - 0 Titaconin Alineación oficial del equipo 'Titaconin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chuleton C.F. Alineación oficial del equipo 'Chuleton C.F.' en el partido 2 - 0 Titaconin Alineación oficial del equipo 'Titaconin' en el partido
Tiene bastante suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chuleton C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Chuleton contenien la respiració mentre en Niel Martens s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 130 Minuto 16 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Yusuf Awad va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 16 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): Chuleton sabia com jugar al contraatac, i al minut 22, Carlos Gleu va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 0.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Chuleton va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Carlos Gleu progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 130 Minuto 87 (Gol de falta): Al minut 87 en Yusuf Awad va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 5 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Yusuf Awad de Chuleton va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Titaconin

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 87 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Titaconin l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 87, però el xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Davide Albini de Titaconin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roland Gura de Titaconin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.