Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730879633

Amistoso (Int.) 730879633 Información oficial sobre el partido 730879633 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

DAGODAN Alineación oficial del equipo 'DAGODAN' en el partido 3 - 2 iisalmen pallo Alineación oficial del equipo 'iisalmen pallo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DAGODAN Alineación oficial del equipo 'DAGODAN' en el partido 3 - 0 iisalmen pallo Alineación oficial del equipo 'iisalmen pallo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DAGODAN

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Bernardino Mas ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, DAGODAN es posava per davant 1 a 0.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 44, Madjid Nabet va pentinar un córner cap al segon pal que Octavian-Andrei Nour va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de DAGODAN pel centre va donar un gran resultat: el gol de Vincenzo Benelli va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Vavá Laranjeiras va estar a punt de sentenciar el partit al minut 31, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): El DAGODAN va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 41, però en José Ramón Ares Fernández va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 230 Minuto 52 (Ocasión de falta): Al minut 52, Vavá Laranjeiras gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Madjid Nabet de DAGODAN va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vavá Laranjeiras de DAGODAN va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

iisalmen pallo

Goles Goles

  • 152 Minuto 69 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Jukka Sulkko de iisalmen després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Jukka Sulkko va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per iisalmen en aconseguir el 3 - 2.