Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730879057

Amistoso (Int.) 730879057 Información oficial sobre el partido 730879057 en Hattrick

03.04.2024 13:30:00

Fc Thies Alineación oficial del equipo 'Fc Thies' en el partido 1 - 5 La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Fc Thies Alineación oficial del equipo 'Fc Thies' en el partido 0 - 5 La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Thies

Goles Goles

  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Thies van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Domien Maes va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 13 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Daan Billiau va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Edgar Leerman, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Domien Maes de Thies va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

La Unión Club Deportivo

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): En Janik Decroix donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 21 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Arvid Rothsjö va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 47, i va fer pujar el 0 - 2 per a Deportivo.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Fidel Chapas de Deportivo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 57. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Arvid Rothsjö va augmentar l'avantatge de Deportivo a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Arvid Rothsjö, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Breixo Narón que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 280 Minuto 25 (Ocasión de falta): Janik Decroix va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Arvid Rothsjö va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fidel Chapas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergio Martínez de Deportivo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.