Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730878978

Amistoso (Int., RC) 730878978 Información oficial sobre el partido 730878978 en Hattrick

03.04.2024 13:00:00

Fc Bambammers Alineación oficial del equipo 'Fc Bambammers' en el partido 5 - 2 Unionistas de Salamanca CF Alineación oficial del equipo 'Unionistas de Salamanca CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc Bambammers Alineación oficial del equipo 'Fc Bambammers' en el partido 0 - 1 Unionistas de Salamanca CF Alineación oficial del equipo 'Unionistas de Salamanca CF' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Bambammers

Goles Goles

  • 143 Minuto 16 (Gol de contra por la derecha): El jugador Talant Jamal Uulu de Bambammers es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Bambammers una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Artur Cardoso, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 69.
  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): Talant Jamal Uulu va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Bambammers, al minut 75. El marcador va canviar a 3 - 2.
  • 116 Minuto 90 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec İsa Səmədov sempre és una garantia. Al minut 90, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Artur Cardoso marcar el 4 - 2 per al Bambammers.
  • 142 Minuto 91 (Gol de contra por la izquierda): Artur Cardoso va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Bambammers i marcant el 5 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 19 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ed Canipel després que el jugador de Bambammers li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Talant Jamal Uulu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Artur Cardoso de Bambammers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Unionistas de Salamanca CF

Goles Goles

  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 34, quan Levi Claeys va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mathéo Bammens que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Unionistas.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mathéo Bammens de Unionistas es va guanyar la targeta groga merescudament.