Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730877946

Amistoso (Int.) 730877946 Información oficial sobre el partido 730877946 en Hattrick

02.04.2024 18:30:00

Vorwärts Dresden e.V. Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Dresden e.V.' en el partido 7 - 2 los canos Alineación oficial del equipo 'los canos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Vorwärts Dresden e.V. Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Dresden e.V.' en el partido 3 - 2 los canos Alineación oficial del equipo 'los canos' en el partido
Tiene mucha potra 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,4 % 25,7 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vorwärts Dresden e.V.

Goles Goles

  • 107 Minuto 9 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Károly Ramos semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Vorwärts. Qui ho havia de dir! 1 - 0.
  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Boyko Marinov ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Vorwärts es posava per davant 2 a 1.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Vorwärts a 3 - 1. Boyko Marinov va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Vorwärts va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 44, quan Lech Zapłata, sol dins l'àrea, va aconseguir el 4 - 1.
  • 134 Minuto 44 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Vorwärts i així augmentar el marcador a 5 - 2 als 44 minuts de joc. Mentre en Boyko Marinov el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 116 Minuto 51 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Jesus Ripado va acabar en una passada genial cap al jugador de Vorwärts Boyko Marinov, que va marcar el 6 - 2.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): El 7 - 2 va pujar al marcador quan Vorwärts va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de John Markus des de dins de l'àrea.

los canos

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Rafael Groso que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Enrique Badenes va anar directament als peus de Reginald Spönken que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 Mehdi Babajani va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Lukas Staal va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Mehdi Babajani la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de canos havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): canos va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 72, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Mehdi Babajani.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del canos va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Reginald Spönken no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Borislav Rosado de canos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Berno Merk-Schott de canos es va guanyar la targeta groga merescudament.