Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730877129

Amistoso (Int., RC) 730877129 Información oficial sobre el partido 730877129 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

MIMO CF Alineación oficial del equipo 'MIMO CF' en el partido 2 - 1 LOKOMOTIV MOSKVA 06 Alineación oficial del equipo 'LOKOMOTIV MOSKVA 06' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
MIMO CF Alineación oficial del equipo 'MIMO CF' en el partido 4 - 1 LOKOMOTIV MOSKVA 06 Alineación oficial del equipo 'LOKOMOTIV MOSKVA 06' en el partido
Tiene mala suerte 4.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MIMO CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del MIMO s'esgargamellaven dempeus per esperonar Raúl Yugueros que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 64 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): Passats 73 minuts, Juan Miguel Páramo Ortiz, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. MIMO es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): MIMO va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però David Cirach va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Vicente Luca de Tena va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MIMO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Raúl Yugueros! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 62 minuts, en Ant Ilarraza no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ant Ilarraza per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però José Soria va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raúl Blanca.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Juan Miguel Páramo Ortiz de MIMO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Berrendero de MIMO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

LOKOMOTIV MOSKVA 06

Goles Goles

  • 116 Minuto 60 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Magnus Petersen va acabar en una passada genial cap al jugador de LOKOMOTIV Jan Nowacki, que va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Jan Nowacki va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 7, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jesús Ilarraza va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): LOKOMOTIV va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Alberto Orozco va quedar-se sol davant el porter Jesús Ilarraza, però aquest va poder aturar el xut.