Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730877077

Amistoso (Int., RC) 730877077 Información oficial sobre el partido 730877077 en Hattrick

03.04.2024 12:25:00

Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 2 - 1 Campobasso Calcio Alineación oficial del equipo 'Campobasso Calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 5 - 1 Campobasso Calcio Alineación oficial del equipo 'Campobasso Calcio' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tropikal Fruit

Goles Goles

  • 111 Minuto 85 (Gol por el centro): Passat el minut 85 de joc, David Ciprés facilitava les coses al Tropikal amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 124 Minuto 111 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 111 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan David Ciprés llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, David Ciprés quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Nataniel Flores va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Francesc Sardiné va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 84, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 223 Minuto 95 (Ocasión por la derecha): Tropikal va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar David Ciprés en un 1 contra 1 amb el porter Ivano Pagliero, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 97 (Ocasión por la izquierda): Tropikal va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pedro Irala va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ivano Pagliero.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Josep Anton Sayeras de Tropikal es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Ciprés.

Campobasso Calcio

Goles Goles

  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): Campobasso agafava avantatge al minut 44 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Fabio Henrique Foppa amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 48 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Benjamin Adriansen va intentar anar-se'n per velocitat al minut 48 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hossein Paidar de Campobasso va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martyn Bracik de Campobasso la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.