Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730877029

Amistoso (Int., RC) 730877029 Información oficial sobre el partido 730877029 en Hattrick

03.04.2024 18:05:00

Drużyna A Alineación oficial del equipo 'Drużyna A' en el partido 4 - 3 luzzbelito Alineación oficial del equipo 'luzzbelito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Drużyna A Alineación oficial del equipo 'Drużyna A' en el partido 2 - 0 luzzbelito Alineación oficial del equipo 'luzzbelito' en el partido
Tiene suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drużyna A

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Włodzimierz Wicher va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Drużyna.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Walter Wojtyłko va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Longin Sachajko va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Walter Wojtyłko de Drużyna amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Drużyna, Krystyn Dobrodziej, col·locà la pilota just a les mans d'en Abel Massara. El marcador: 0 - 0.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Igor Kierczak de Drużyna va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Dominik Kaczmarek anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a Drużyna.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Walter Wojtyłko va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Drużyna, Czesław Paczkowski, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Martin Schintler de Drużyna, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Abel Massara en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.

luzzbelito

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Adrián Abel Torres Herzog va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 40, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Martin Schintler va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Simon Dopplbauer quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 52 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Luzbelito va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Bahmane Afroune, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Es duien 54 minuts de partit jugats quan Gian Mattia Zammuner va estar a punt de posar per davant a Luzbelito amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Martin Schintler va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Luzbelito va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 55, quan Krzysztof Lelek va quedar-se sol davant el porter Martin Schintler, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Krzysztof Lelek que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Radomyr Pavlish de Luzbelito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 103 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Simon Dopplbauer després que el jugador de Luzbelito li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Adrián Abel Torres Herzog de Luzbelito és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 0 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Luzbelito Gian Mattia Zammuner no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Martin Schintler es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 0 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Abel Massara xutant per a Luzbelito va fer anar la pilota just on la volia, però Martin Schintler, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Bahmane Afroune de Luzbelito, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Martin Schintler en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Ricky Buckley va xutar fora per a Luzbelito, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Luzbelito Marvin Michael Schelhorn va intentar enganyar Martin Schintler amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 3.