Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730876940

Amistoso (Int.) 730876940 Información oficial sobre el partido 730876940 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

La Barrilla Alineación oficial del equipo 'La Barrilla' en el partido 0 - 3 Pókaszepetk Alineación oficial del equipo 'Pókaszepetk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Barrilla Alineación oficial del equipo 'La Barrilla' en el partido 0 - 5 Pókaszepetk Alineación oficial del equipo 'Pókaszepetk' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Barrilla

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barrilla va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Joaquín Vuelta va sortir per sobre el travesser.
  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Nuño Redondo va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Francisco de Paula Varas, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nuño Redondo de Barrilla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Kenzo Nijs de Barrilla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Pókaszepetk

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En André Francisco Magalhães va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25, Pókaszepetk va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser André Francisco Magalhães, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Kęstutis Skryliovas de Pókaszepetk va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Ude Lecht quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pol Jover, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Elek Tischner després de 33 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pol Jover va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, el Pókaszepetk va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ude Lecht s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Raphaël Decomble va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 Pol Jover va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Dobrosław Wolny, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Paulus Taihuttu. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.