Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730876856

Amistoso (Int., RC) 730876856 Información oficial sobre el partido 730876856 en Hattrick

03.04.2024 22:00:00

VII Anões Alineación oficial del equipo 'VII Anões' en el partido 2 - 4 Latvian Truckers Alineación oficial del equipo 'Latvian Truckers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
VII Anões Alineación oficial del equipo 'VII Anões' en el partido 6 - 2 Latvian Truckers Alineación oficial del equipo 'Latvian Truckers' en el partido
Es un cenizo 5.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VII Anões

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Vii anões van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Duarte Veríssimo Rocha Gonçalves va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 113 Minuto 57 (Gol por la derecha): Després de 57 minuts de partit, Duarte Veríssimo Rocha Gonçalves igualava per Vii anões en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Hugo Zilhão va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 202 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Vii anões va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 19 que Alan Collins no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Vii anões Nuno Agostinho quasi va assolir l'empat al minut 70 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Alan Collins i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Vii anões, però el xut de Hugo Zilhão va sortir bastant desviat.

Latvian Truckers

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 6, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Stuart Bowen es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16, Peter Kearns va augmentar l'avantatge de Truckers a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 172 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Truckers va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 58. David Boylan va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Jason Redmond estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Paul Ward va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 4 al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gary Fleury va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 20, Martyn Dawson de Truckers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.