Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730876527

Amistoso 730876527 Información oficial sobre el partido 730876527 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Torres SD Alineación oficial del equipo 'Torres SD' en el partido 4 - 0 yopzgz Alineación oficial del equipo 'yopzgz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torres SD Alineación oficial del equipo 'Torres SD' en el partido 3 - 0 yopzgz Alineación oficial del equipo 'yopzgz' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torres SD

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Torres va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 16 Anis Ghenam va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Bruno Brugnatti va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Torres pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gianluca Udaeta va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Torres va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Zen Baelus des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Augustin Machlarz va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 5. En Anis Ghenam va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23, Adam Noya gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gregorio Reinares va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Robert Hengen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Gregorio Reinares va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 234 Minuto 53 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 53 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Augustin Machlarz estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Thomas Boijeng, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

yopzgz

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Manuel Gallardo de yopzgz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.