Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730876513

Amistoso 730876513 Información oficial sobre el partido 730876513 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Nothingan Prisass Alineación oficial del equipo 'Nothingan Prisass' en el partido 1 - 4 CEREIXAL F.C. Alineación oficial del equipo 'CEREIXAL F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Nothingan Prisass Alineación oficial del equipo 'Nothingan Prisass' en el partido 1 - 6 CEREIXAL F.C. Alineación oficial del equipo 'CEREIXAL F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nothingan Prisass

Goles Goles

  • 111 Minuto 25 (Gol por el centro): Eugenio Torroba s'emportà una gran ovació del públic local al minut 25, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Francisco Serra va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Magne Lennartsson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

CEREIXAL F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): CEREIXAL va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. Tim Lippits va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 174 Minuto 37 (Gol de penalti): CEREIXAL va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Nitay Treves va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Tim Lippits va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 67, i va fer pujar el 1 - 3 per a CEREIXAL.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Sergi Colell va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Héctor Canat ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 284 Minuto 59 (Ocasión de penalti): Nitay Treves de CEREIXAL va fallar un penal al minut 59. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Ussía.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tim Lippits de CEREIXAL va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.