Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730876267

Amistoso 730876267 Información oficial sobre el partido 730876267 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Cruxados Alineación oficial del equipo 'Cruxados' en el partido 7 - 1 usgo Alineación oficial del equipo 'usgo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Cruxados Alineación oficial del equipo 'Cruxados' en el partido 6 - 0 usgo Alineación oficial del equipo 'usgo' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cruxados

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 els aficionats van embogir quan en Erik Putz va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Crx.
  • 134 Minuto 35 (Gol de penalti): Als 35 minuts de joc, els nois de Crx van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Pere Lluís Vintró augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Srinivas Suresh va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 61, Srinivas Suresh va pentinar un córner cap al segon pal que Mantxo Barrategi va rematar a gol completament sol, marcant així el 4 - 0.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Crx a 5 - 0. Erik Putz va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Crx pel centre va donar un gran resultat: el gol de Eduardo Saravia va posar el 6 - 1 al marcador.
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): En Jorge Monserrat va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Erik Putz la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 7 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Srinivas Suresh va estar a punt de sentenciar el partit al minut 19, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Srinivas Suresh, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El Crx ho intentava per la dreta per mitjà de Pere Lluís Vintró, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

usgo

Goles Goles

  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Emilio Deibe la va rematar Lexoti Barabia amb una magnífica volea que va fer pujar per a usgo el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): usgo van sortir al contraatac amb encert al minut 85, però Emilio Deibe no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mikel Artari es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emilio Deibe de usgo es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lexoti Barabia de usgo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Abdeslam Zaki de usgo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 16 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Scott Carter sempre estava atent, disposat a donar una mica més pel bé de l'equip.