Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730876253

Amistoso (Int.) 730876253 Información oficial sobre el partido 730876253 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

che amunt Alineación oficial del equipo 'che amunt' en el partido 2 - 4 FC Lyss SH Alineación oficial del equipo 'FC Lyss SH' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
che amunt Alineación oficial del equipo 'che amunt' en el partido 3 - 1 FC Lyss SH Alineación oficial del equipo 'FC Lyss SH' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

che amunt

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): che amunt, atacant per l'esquerra al minut 18, va aprofitar el magnífic llançament de Remigi Turró per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Lier Erriondo va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Aridani Valenciaga, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Maiol Pedrola. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 51 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de che amunt la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Thomas Pohle del che amunt ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): che amunt enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafik Amor.

FC Lyss SH

Goles Goles

  • 163 Minuto 47 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 47 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Nick Dunse marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 64 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En 傅 (Fu) 漢海 (Hanhai) va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 140 Minuto 81 (Gol de contra de falta): El contraatac de FCLSH va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Cesare Tompkin va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 2 - 3!
  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de FCLSH eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 85, Mannus Landsbergen va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): Cesare Tompkin va xutar magistralment una falta al minut 2 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 260 Minuto 29 (Ocasión de falta): Amb 29 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Cesare Tompkin va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.