Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730875563

Amistoso (Int.) 730875563 Información oficial sobre el partido 730875563 en Hattrick

02.04.2024 19:15:00

RiccioGabriccio Alineación oficial del equipo 'RiccioGabriccio' en el partido 5 - 0 De Kalisseklutsers Alineación oficial del equipo 'De Kalisseklutsers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RiccioGabriccio Alineación oficial del equipo 'RiccioGabriccio' en el partido 3 - 0 De Kalisseklutsers Alineación oficial del equipo 'De Kalisseklutsers' en el partido
Tiene suerte 3.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RiccioGabriccio

Goles Goles

  • 136 Minuto 22 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Ole Jungmeister encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Danilo Appio anotar per a Gabric el 1 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Gabric va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Danilo Appio progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Gabric va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Danilo Appio va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 0.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Gabric va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Enrico Poggiolesi va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Gabric va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Danilo Appio des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Giampaolo Massone va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gabric se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Danilo Appio una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 59, però una magnífica aturada de Cristóbal Ternero va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Thomas Corrias de Gabric va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

De Kalisseklutsers

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 38 en Giuseppe Tufano va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Gian Luca Vergari va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Kalisseklutsers sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ante Gojanović, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 48 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Zbigniew Tomiak de Kalisseklutsers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Zbigniew Tomiak de Kalisseklutsers es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 68.