Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730875337

Amistoso (Int.) 730875337 Información oficial sobre el partido 730875337 en Hattrick

03.04.2024 08:00:00

ArtvinHopaSpor Alineación oficial del equipo 'ArtvinHopaSpor' en el partido 0 - 3 Club Deportes Duqueco 1 Alineación oficial del equipo 'Club Deportes Duqueco 1' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
ArtvinHopaSpor Alineación oficial del equipo 'ArtvinHopaSpor' en el partido 1 - 6 Club Deportes Duqueco 1 Alineación oficial del equipo 'Club Deportes Duqueco 1' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ArtvinHopaSpor

Club Deportes Duqueco 1

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Deportes va ser finalitzada des de l'esquerra per Maxime Anthony al minut 25. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Maxime Anthony va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Husain Amir va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 72, i va fer pujar el 0 - 3 per a Deportes.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Chemi Shefi ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 15, quan en Roland Roca va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 219 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Rostislav Štreit va poder marcar per a Deportes en un servei de cantonada picat per en Carlos Cejas quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Maxime Anthony es va quedar sol davant del porter, al minut 39. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Maxime Anthony. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Freerk Henraat de Deportes no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Cejas de Deportes es va emportar una amonestació al minut 17 per provocar un rival.