Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730874844

Amistoso (Int., RC) 730874844 Información oficial sobre el partido 730874844 en Hattrick

03.04.2024 15:25:00

on est pas ch'tis à bergues!!! Alineación oficial del equipo 'on est pas ch'tis à bergues!!!' en el partido 2 - 1 Driglington Athletic Alineación oficial del equipo 'Driglington Athletic ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
on est pas ch'tis à bergues!!! Alineación oficial del equipo 'on est pas ch'tis à bergues!!!' en el partido 0 - 2 Driglington Athletic Alineación oficial del equipo 'Driglington Athletic ' en el partido
Tiene suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

on est pas ch'tis à bergues!!!

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): En Paul Colmant va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Raphaël Hébras la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 122 Minuto 105 (Gol por la izquierda): Al minut 105 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a bergues!!! va ser Olivier Rembert.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Mathias Lebouvier del bergues!!! ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tomy Mascot! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 215 Minuto 84 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Olivier Rembert quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Raphaël Hébras va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de bergues!!! se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): bergues!!! va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan François Rouyer va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter David Kharatyan.

Driglington Athletic

Goles Goles

  • 161 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 en Henry Adkins va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Driglington va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Carlo Maurizio Arturo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 260 Minuto 40 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Sisay Tesfaye, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 262 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): James Cook per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 48, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 71 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Carlo Cavedoni, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Driglington que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Kai Rönnau, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 111 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 111 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Carlo Cavedoni va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.