Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730874807

Amistoso (Int.) 730874807 Información oficial sobre el partido 730874807 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Bañuelos CF Alineación oficial del equipo 'Bañuelos CF' en el partido 2 - 2 Free Fly Alineación oficial del equipo 'Free Fly' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bañuelos CF Alineación oficial del equipo 'Bañuelos CF' en el partido 1 - 0 Free Fly Alineación oficial del equipo 'Free Fly' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bañuelos CF

Goles Goles

  • 120 Minuto 8 (Gol de falta): Bañuelos va agafar avantatge al minut 8 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Quipuha Garrido fent així el 1 - 0.
  • 110 Minuto 44 (Gol de falta): L'empat per part de Bañuelos va arribar al minut 44 quan Quipuha Garrido va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 2 - 2, davant l'alegria dels aficionats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vicente Saumell es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Free Fly

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Gevanni Jacqmin de Flying va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Noe Sharvadze va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Flying, Osman Süyek, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 16 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Nestroy Kasule va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En Jaroslav Slaměník va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Gevanni Jacqmin va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Flying que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Alexander Drabich-Waechter de Flying va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.