Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730874319

Amistoso (Int., RC) 730874319 Información oficial sobre el partido 730874319 en Hattrick

03.04.2024 10:00:00

MoonBlood AFC Alineación oficial del equipo 'MoonBlood AFC' en el partido 6 - 4 forza azzurri Alineación oficial del equipo 'forza azzurri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
MoonBlood AFC Alineación oficial del equipo 'MoonBlood AFC' en el partido 10 - 0 forza azzurri Alineación oficial del equipo 'forza azzurri' en el partido
Es un cenizo 9.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MoonBlood AFC

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 els aficionats van embogir quan en François Rivière va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de MoonBlood.
  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, Alex Esposti va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Marius Crucin de MoonBlood aconseguir un gol al minut 36 que posava per davant els locals: 3 - 2.
  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): El jugador Jennes Colaers de MoonBlood, després de 64 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jennes Colaers, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del MoonBlood se les va manegar per posar per davant el seu equip: 5 - 4 al minut 70.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de MoonBlood a 6 - 4. Tomi Selkälä va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 39 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Tomi Selkälä, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

forza azzurri

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): azzurri va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Bakhtyar Khalil Zadeh, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Zal Enayati que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de azzurri va ser finalitzada des de l'esquerra per Bakhtyar Khalil Zadeh al minut 25. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 161 Minuto 55 (Gol por el centro): Als 55 minuts de partit, Navid Tanhaei de azzurri va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 162 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Abdollah Tanha, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 4 - 4 al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): azzurri va estar a punt d'empatar al 54 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Zal Enayati que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramin Taghizadeh de azzurri es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ramin Taghizadeh va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.