Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730874267

Amistoso 730874267 Información oficial sobre el partido 730874267 en Hattrick

03.04.2024 12:05:00

Taboada F.S Alineación oficial del equipo 'Taboada F.S' en el partido 1 - 1 Club Montsià Alineación oficial del equipo 'Club Montsià' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Taboada F.S Alineación oficial del equipo 'Taboada F.S' en el partido 2 - 0 Club Montsià Alineación oficial del equipo 'Club Montsià' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taboada F.S

Goles Goles

  • 119 Minuto 63 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Ali Yafi el va rematar Javier Díaz-Guerra amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Javier Díaz-Guerra del Taboada ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ali Yafi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Javier Díaz-Guerra va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Víctor Barrufet va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Club Montsià

Goles Goles

  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 26 minuts quan Juan José Pons va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Montsià.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 71 (Ocasión de contra de falta): El Montsià va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En James Thouret la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.