Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730874195

Amistoso (Int., RC) 730874195 Información oficial sobre el partido 730874195 en Hattrick

02.04.2024 19:25:00

Tyler Durden's Crushers Alineación oficial del equipo 'Tyler Durden's Crushers' en el partido 3 - 4 Ferpas Team Alineación oficial del equipo 'Ferpas Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Tyler Durden's Crushers Alineación oficial del equipo 'Tyler Durden's Crushers' en el partido 2 - 5 Ferpas Team Alineación oficial del equipo 'Ferpas Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,8 % 1,8 % 83,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tyler Durden's Crushers

Goles Goles

  • 106 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Crushers sempre confia amb les genialitats d'en Samuel Kelár; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.
  • 120 Minuto 30 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Martin Holčiak al minut 30, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Crushers i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Jakub Trepák va donar a Crushers un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Stanislav Slabáš gairebé va marcar per a Crushers des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Marcel Roh hauria d'haver estat gol al minut 89 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 210 Minuto 90 (Ocasión de falta): En Martin Holčiak tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Imre Tébi de Crushers es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 84 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Imre Tébi va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Július Mršťák es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Ferpas Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 en Abdelbaki Boutabout va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 164 Minuto 49 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Armando Catalán de Ferpas va marcar de penal l'empat al minut 49.
  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Ferpas van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 79, quan Jan-Paul Dukel va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Ferpas prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 3 - 4 va ser en Jan-Paul Dukel.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Ferpas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ľuboš Sabolík va desviar el xut final de Jan-Paul Dukel després d'una sèrie de rebots i molta confusió.