Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730874115

Amistoso (Int.) 730874115 Información oficial sobre el partido 730874115 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Estoy to ciego F.C. Alineación oficial del equipo 'Estoy to ciego F.C.' en el partido 2 - 4 Golden Bench Alineación oficial del equipo 'Golden Bench' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Estoy to ciego F.C. Alineación oficial del equipo 'Estoy to ciego F.C.' en el partido 5 - 1 Golden Bench Alineación oficial del equipo 'Golden Bench' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,9 % 0,4 % 8,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estoy to ciego F.C.

Goles Goles

  • 114 Minuto 35 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 35. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Iván Honti va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ian Wingert ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Estoy es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Daniel Ubiña de Estoy va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 31, però no va estar gaire encertat.
  • 203 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Simo Kontio i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Estoy, però el xut de Valentín Ibarburu va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Estoy va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 70 que Simo Kontio no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Golden Bench

Goles Goles

  • 135 Minuto 3 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Ahmed Koshkeeraan de Golden va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 40 minuts Piotr Szafraniec va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 173 Minuto 49 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 49, quan Sten-Olof Danielsson va posar els visitants Golden per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Sethomo Diswai de Golden va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 52. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Ahmed Koshkeeraan va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 5, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, el Golden va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Sten-Olof Danielsson s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.