Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730873944

Amistoso (Int.) 730873944 Información oficial sobre el partido 730873944 en Hattrick

02.04.2024 20:30:00

Goldfinghers Alineación oficial del equipo 'Goldfinghers' en el partido 0 - 2 Barça Cormeilles Alineación oficial del equipo 'Barça Cormeilles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Goldfinghers Alineación oficial del equipo 'Goldfinghers' en el partido 1 - 4 Barça Cormeilles Alineación oficial del equipo 'Barça Cormeilles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Goldfinghers

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Goldfinghers va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marcello Criscenzo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 237 Minuto 50 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Felix Fußnegger va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Mamoun Abd El Galil va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Barça Cormeilles

Goles Goles

  • 174 Minuto 36 (Gol de penalti): En Ramón Dendi va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 36. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, Ascanio Laguna va augmentar l'avantatge de Cormeilles a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 15 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 15, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Cormeilles va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Andy Lenfant va quedar-se sol davant el porter Arie Shlisel, però aquest va poder aturar el xut.