Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730873096

Amistoso (Int.) 730873096 Información oficial sobre el partido 730873096 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

Gallete Team Alineación oficial del equipo 'Gallete Team' en el partido 2 - 5 Optický zářez Alineación oficial del equipo 'Optický zářez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Gallete Team Alineación oficial del equipo 'Gallete Team' en el partido 1 - 7 Optický zářez Alineación oficial del equipo 'Optický zářez' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gallete Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 23, el Gallete va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en James Gilham, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 102 Minuto 71 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 71 de partit i el marcador es posà 2 - 4 quan en 雷 (Lei) 宽富 (Kuanfu), després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Gallete a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, James Gilham quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Alfred Cosme no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Enrique Castrillo no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Enrique Castrillo va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 47 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Diego De Gennaro va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Optický zářez

Goles Goles

  • 170 Minuto 10 (Gol de falta): Dominik Šmrha va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 10. 0 - 1 per a Optický.
  • 183 Minuto 16 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 16, Optický va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Vladimír Hubač.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Miroslav Stříteský va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al 59 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Optický augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Lukáš Křížek es rifés el porter i marqués el 1 - 4.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Daniel Valkovič, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.