Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730872506

Amistoso (Int.) 730872506 Información oficial sobre el partido 730872506 en Hattrick

03.04.2024 12:30:00

MENSAJIHS Alineación oficial del equipo 'MENSAJIHS' en el partido 4 - 2 ilpes Alineación oficial del equipo 'ilpes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MENSAJIHS Alineación oficial del equipo 'MENSAJIHS' en el partido 2 - 0 ilpes Alineación oficial del equipo 'ilpes' en el partido
Tiene suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MENSAJIHS

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 6 gràcies a la jugada de Francisco Antonio Quilapán, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 32 una excel·lent centrada de Javier Valiente Negrón va arribar a Dex Conroy, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): Zvika Nachlieli va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de MENSAJIHS, Francisco Antonio Quilapán, que va marcar, sense saber com, el 3 - 2.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): MENSAJIHS va augmentar la diferència quan Zvika Nachlieli no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): El MENSAJIHS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 7, però en Javier Valiente Negrón va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Javier Valiente Negrón de MENSAJIHS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Zvika Nachlieli gairebé va marcar per a MENSAJIHS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Soufiane Sousani de MENSAJIHS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

ilpes

Goles Goles

  • 153 Minuto 47 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, ilpes seguien lluitant fins al final. Al minut 47, fruit d'aquests esforços, Giuseppe Abbado va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): ilpes van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 57, quan Ottavio Rensink va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.