Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730872121

Amistoso (Int.) 730872121 Información oficial sobre el partido 730872121 en Hattrick

03.04.2024 02:30:00

FC Fuchu 12 Alineación oficial del equipo 'FC Fuchu 12' en el partido 2 - 2 sweet amber Alineación oficial del equipo 'sweet amber' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Fuchu 12 Alineación oficial del equipo 'FC Fuchu 12' en el partido 5 - 2 sweet amber Alineación oficial del equipo 'sweet amber' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Fuchu 12

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Fuchu va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 直人 (Naoto) 森田 (Morita) va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, Fuchu aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan 翔 (Sho) 吉田 (Yoshida) va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 6 (Ocasión de contra de falta): El Fuchu va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En 宏文 (Hirofumi) 広瀬 (Hirose) la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 67 minuts, en 宏文 (Hirofumi) 広瀬 (Hirose) no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

sweet amber

Goles Goles

  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 24 minuts quan Onésimo Villegas va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Lisard 'Ofendidito' Tenas, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): sweet agafava avantatge al minut 26 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Dionís Solanes amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): sweet va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local 光樹 (Koki) 中野 (Nakano) va desviar el xut final de Onésimo Villegas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Es duien 89 minuts de partit jugats quan Dionís Solanes va estar a punt de posar per davant a sweet amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de 秀太郎 (Shutaro) 岩井 (Iwai) va impedir un gol cantat.