Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730871979

Amistoso (Int.) 730871979 Información oficial sobre el partido 730871979 en Hattrick

02.04.2024 19:15:00

samb forever Alineación oficial del equipo 'samb forever' en el partido 8 - 1 pub__contacto Alineación oficial del equipo 'pub__contacto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
samb forever Alineación oficial del equipo 'samb forever' en el partido 9 - 0 pub__contacto Alineación oficial del equipo 'pub__contacto' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

samb forever

Goles Goles

  • 112 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 del partit, el jugador Marek Majchrzycki de forever va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els seguidors del forever contenien la respiració mentre en Marek Majchrzycki s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): forever va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Giacomo Pacifico va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Thair Khalili, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a forever.
  • 134 Minuto 51 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a forever i així augmentar el marcador a 5 - 1 als 51 minuts de joc. Mentre en Giacomo Pacifico el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62, forever va aconseguir el 6 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Festus Gacharia, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 136 Minuto 66 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Antonio Roldán Santos s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Thair Khalili, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 7 - 1.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de forever pel centre va donar un gran resultat: el gol de Marco Bocchi va posar el 8 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del pub__contacto. La jugada d'estratègia del forever per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Festus Gacharia va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 230 Minuto 70 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Giacomo Pacifico, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): Al minut 73, Giacomo Pacifico gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

pub__contacto

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Benjamín Ugarteche estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ioan Mălan va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jan Monserrat de pub__contacto es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.